ColaKallt om tassarna tycker hundarna. Det är kallt och blött både på marken och i luften.

OCH skönt att få komma in efter bus-rundorna på tomten tycker hela gänget.

Men deras matte har huvudet fullt av bekymmers-tankar. Matte har  efter mycket funderande och ångest konstaterat att vi måste flytta från vårt fina hus…och hur ska det bli med oss då. Matte säger att 8 hundar inte kan bo tillsammans i lägenhet… Hm…..

Vi har faktiskt noterat att hon varit lite ledsen och vi har beslutat att uppmuntra henne. Vi är hårt engagerade i att tala om för henne vår kärlek till henne, vi skäller om det i tid och otid. Faaast… hon gillar visst inte när vi berättar om vår kärlek på just det sättet. Hon säger att det är just därför som man inge kan ha 8 hundar i en lägenhet.. Där har man visst något som kallas grannar och de tycker att det ska vara tyst i ett sådant hus. VARFÖR?????

Var ska vi vara då? Vår fina flock… Fast den där Titio, hon känns lite för uppkäftig mot Luna. Hon är just nu inte en ”fast learner”, tror att hon är supersmart, men inte på att lära sig hyts… Så Sunny och Leika har fullt sjå med att ”hyfsa till” henne.

Men vi hoppas att det dyker upp några fantastiska människor som vill överta ledarskapet för några av oss.

Ha de gott och tassa försiktigt nu! Vi ska gulla lite med matte!

Share This:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>